Χρήστος & Τίνα

Αψεγάδιαστο!

Τα ολοκαίνουργια δωμάτια του Aphrodite Studios είναι πεντακάθαρα, ευρύχωρα και καλαίσθητα, σχεδιασμένα με έμφαση στη λεπτομέρεια και τη λειτουργικότητα. Αγαπήσαμε, μεταξύ άλλων:
• τον σωστά μελετημένο φωτισμό (επιδαπέδια φωτιστικά, σποτάκια οροφής με ροοστάτη, περιμετρικά φωτιζόμενος καθρέφτης μπάνιου)
• το πεντακάθαρο και πρακτικό μπάνιο με την άνετη καμπίνα ντους και τη δυνατή πίεση ζεστού νερού
• την άρτια εξοπλισμένη μικρή κουζίνα
• τις πολλές πρίζες και τον σταθμό φόρτισης
• το μεγάλο μπαλκόνι με την αναπαυτική και στυλάτη κούνια
Η τοποθεσία είναι εξαιρετική, καθώς τόσο η παραλία όσο και τα μαγαζιά για προμήθειες, φαγητό και διασκέδαση βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Νερό, μπύρες και μερικά σνακ μας περίμεναν στο ψυγειάκι, όταν φθάσαμε τα ξημερώματα. Το πρωινό είναι πλούσιο, θρεπτικό, με ποικιλία γεύσεων, άψογο σέρβις και, παρότι ο Herre προειδοποιεί ότι «στις 10 το μπουφέ κλείνει», θα σερβίρει πρόθυμα και με χαμόγελο τους ελαφρώς αργοπορημένους.
Ο ίδιος και η Danielle είναι οι απόλυτοι οικοδεσπότες. Διαθέτουν μεράκι και αγάπη γι’ αυτό που κάνουν. Γνήσια φιλικοί και απόλυτα εξυπηρετικοί σε ό,τι χρειαστήκαμε. Την ημέρα της αναχώρησής μας μάλιστα μάς παραχώρησαν το δωμάτιο έως το βράδυ χωρίς χρέωση! Μια υπέροχη οικογένεια με μια ζεστή και φιλόξενη αγκαλιά!
Σας ευχόμαστε τα καλύτερα!

Χρήστος & Τίνα - August 2021